martigri

Martí Gené i Ramis

22 de febrer de 2007
0 comentaris

La Salut Pública durant la segona República: Emili Darder i Cànaves

Aquesta presentació serveix per mostrar a les noves generacions la contribució del doctor Emili Darder i Cànaves al progrés i a la millora de les condicions de vida de la Mallorca dels anys de la II-República. L’objectiu és donar a conèixer la figura en conjunt, partint de la seva importantíssima contribució a la millora de la salut pública a través d’accions de govern.
Un personatge tan important per a Mallorca i per als Països Catalans, tan injustament tractat pels seus coetanis, i tan oblidat per causa de la repressió franquista i la tebior de la transició.
Si mirau el fitxer adjunt veureu unes diapositives en format pdf que intenten explicar una mica les principals fites de la trajectòria d’Emili Darder i Cànaves en totes les seves dimensions, inclosa, desgraciadament, la de víctima injustíssima de la repressió violenta i descarada de la dreta espanyola de 1936.
Quan tengueu editat l’arxiu pdf si clicau ctrl+L veureu la pantalla completa i per passar la següent diapositiva bastarà pitjar la tecla de cursor cap a la dreta; i si voleu retrocedir pitjau cursor cap a l’esquerra. La Salut Pública durant la segona República: Emili Darder i Cànaves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!