Trencavèl

Comentaris polítics de Martí Cabré

7 de gener de 2008
1 comentari

183. De Madrid a New Hampshire passant per Bolívia

Mentre llegia a UniversoGay la polèmica sobre els cartells publicitaris de la revista cristiana 21 [castellà] (que m’ha fet arribar l’Anna), he topat amb un parell més de notícies interessants.

D’una banda, la Bolívia d’Evo Morales prohibeix qualsevol tipus d’enllaç entre persones del mateix sexe [castellà]. Això contradiu de manera flagrant la pròpia constitució de Bolívia, que prohibeix de manera explícita la discriminació de les persones per la seva condició sexual.

D’altra banda, també a UniversoGay llegeixo que New Hampshire passa a ser el sisè estat dels EUA que admet les unions civils de persones del mateix sexe [castellà]. Fins ara les unions homosexuals només es permetien als estats de Massachussets, Connecticut, Califòrnia, Vermont i Nova Jersey.

Així doncs, el món continua movent-se, a vegades en un sentit i a vegades en l’altre. El que em preocupa és que sovint tenim unes imatges un pèl distorsionades de les polítiques que es fan en altres països. M’he fet farts de sentir analistes predicant amb l’exemple de l’Evo Morales com a model de regeneració social. Suposo que no són analistes homosexuals. Si no, potser els agradaria més el model de John Lynch, el governador de New Hampshire. És clar que primer hauran d’aprendre a situar New Hampshire al mapa. I és que de geografia dels EUA, els europeus anem ben peixos…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!