236. Hondures: Zelaya i la missió històrica de Hitler

Sembla que l’esquerra de Catalunya i l’esquerra d’Hondures tenen vincles ideològics en aspectes realment curiosos.

Si fa poc vam veure el lamentable espectacle d’Iniciativa per Catalunya protestant contra la cantant Noa, invitada per ells mateixos a participar als actes oficials de l’Onze de Setembre, ara tenim els mitjans de comunicació proclius a Manuel Zelaya insistint en la teoria que Israel es troba al darrere del govern de Roberto Micheletti.

Hondures és un país on encara avui els errors propis es poden amagar llançant la culpa als jueus… Aquesta teoria del complot jueu internacional la podeu escoltar als mitjans de comunicació oficials de Veneçuela i Cuba, i als antics mitjans oficials d’Hondures, que ara són a l’oposició.

Micheletti, fa poc, va fer tancar Radio Globo pel seu anitsemitisme brutal. Aquí a Catalunya, la clausura de la ràdio es va presentar com un cop del govern de dretes contra una emissora d’esquerres.

A través d’Internet podem escoltar un exemple de la porqueria que emetia aquesta emissora. El seu director, David Romero, es preguntava si algun hondureny podia cometre una maldat tan gran com la de fer fora Zelaya. Es responia que no, que en tot cas eren hondurenys que havien estat atrapats en una conspiració externa. Durant el discurs, Romero diu “a vegades em pregunto si Hitler va tenir raó en voler acabar amb aquella raça amb el famós Holocaust”. Després diu “em pregunto per què no vam deixar que Hitler complís la seva missió història” i acaba amb “crec que hagués estat just que Hitler hagués acabat la seva visió històrica”.

El director de l’emissora clausurada també diu en antena que “si hi ha gent que fa mal a aquest país [Hondures!] són els jueus, els israelites”. És una opinió que se sent cada cop més també a Cuba i Veneçuela.

Escolteu l’entrevista al director d’aquesta emissora defensada per l’esquerra catalana i opineu:

Entrevista: http://www.youtube.com/watch?v=jz7SioVLsgA
Article sobre el tema: http://www.eldiarioexterior.com/articulo.asp?idarticulo=196
Font: http://www.cat-israel.org/2009/10/me-pregunto-por-que-por-que-no-dejamos.html

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *