La vida en un bit

Fets i webs

26 d'octubre de 2005
Sense categoria
15 comentaris

M’he cruspit el Gmail

Quan vaig obrir un compte Gmail a la primeria d’agost passat, amb les seves dues gigues de bústia i la promesa de "no haver d’esborrar mai la paperera", no m’imaginava que quatre mesos després, a l’hora d’escriure-hi un missatge, em sortís aquest avís:

  1. Hei, company…
    Jo també fa mesos sóc usuari del Gmail, i realment crec que és un correu que funciona molt i molt bé. Deu ser que tu ets una fiera fent mails, però recorda que sempre hi ha la possibilitat d’enar fent neteja periòdicament. Mira que omplir 2 Gigues en quatre mesos.
    Hi ha una cosa que no m’agrada, no et deixa adjuntar cap fitxer que sigui un .exe
    Salutacions

  2. Jo penso que el servei de G-mail esta molt pero que molt bé, i que tens molt espai per els teus mails, encara que tu deus ser un maquina amb els mails perque mira que omplir 2 gigues…..uauuu!!! xD encara que de tant en tant tindries que anar fent neteja dels mails antics així segur que no et pasaria.

  3. En realitat l’espai de emmagatzemament de Gmail és compartit entre tots els serveis de Google. És possible que una bona part dels 2 Gb estiguin ocupats des de Picasa.
    De tota manera al començament la gent de Google mostraven com l’espai d’emmagatzematge disponible anava augmentant continuament i semblava que seria visrtualment infinit. El que realment limitint l’espai ens serveix de vacuna contra la sindrome de Diògenes digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!