‘Joc de trons’ a Girona?

Joc de tronsLa ciutat de Girona podria esdevenir un dels escenaris de la nova temporada de l’exitosa sèrie ‘Joc de Trons’, d’HBO. El president d’Endemol Espanya, Jordi Bosch, ha explicat avui a El Món a RAC-1 que hi ha “altíssimes possibilitats” que sigui així, i que fa setmanes que el canal HBO treballa ‘seriosament’ en aquesta opció. ‘S’hi treballa fa setmanes i HBO no ho ha confirmat perquè porta la negociació amb discreció’, ha dit Bosch. Segons ha explicat Bosch, els comentaris sobre Girona van tenir lloc a Los Ángeles durant la celebració de la fira Screenings, on les productores ensenyen els nous projectes.

‘HBO no ho ha confirmat perquè treballa amb discreció perquè té altres localitzacions previstes però sí puc dir que no és que s’estigui considerant, sinó que s’hi treballa seriosament’, ha afegit. Segons l’agència ACN, l’Ajuntament de Girona no han volgut ni confirmar ni desmentir aquesta informació.

Fins ara ‘Joc de trons’, que és a la cinquena temporada, s’ha filmat en llocs com Dubrovnik (Croàcia), Islàndia, el nord d’Irlanda, Sevilla…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *