La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Xiquets al món!

Recorde que fa dos o tres anys -quan treballava, afortunadament-, els meus caps de setmana estigueren fortament condicionats pels casaments. Coincidí que era l’edat, i que començava una vida social amb parella, amb la qual cosa la quantitat de compromisos nupcials se’m multiplicaren per dos. I clar, si d’això en fa dos o tres anys, si sumem dos més dos ens donarà com a resultat que tot és un xiquet que m’està venint al món, ara. Mentre estava a Gran Bretanya en va nàixer una, una Clara -el dia de la dona, per cert-. I el dia que vaig aterrar a Manises, em vaig assabentar que va aterrar al món un xiquet, un Josep de quatre quilos. I ara tinc pendents dos xiquets més: una Andrea que vindrà amb el temps de la calor, com la ginesta, i un altre que encara no sabem què és.
És molt bonic i complicat alhora, això dels xiquets. I no ho dic per la qüestió de tindre’n cura. No. Em referisc a que ja se’m fa complicat haver de triar un regal! Que si una vaixella -un platet i un gotet en una caixeta preciosa-, que si un pijameta -serà de la seua talla? Si és de tirants, serà massa xicotet quan arribe el temps de posar-se’l?-, que si una fundeta de xupló, que si el pitet i la poltrona… . Afortunadament en ocasions venen amb llista de naixement, i que Núria, la de Floretes -la botiga de nadons de La Font-, té paciència, coneixement i recursos, per adaptar-se a necessitats i pressupostos.
Ara bé, si triar un regal per al xiquet d’algú altre ja és complicat, com no ha de ser tindre’n un, i saber per a què serveixen i com utilitzar totes aquestes coses? És una cosa que se m’escapa. Bé, tampoc no hi ha pressa. De moment aprofitaré per a felicitar a totes les noves mares -i els nous pares, però no tan en majúscules, perquè em fa l’efecte que la dona té un mèrit especial en qüestió de maternitat, per això del part-.


 1. Ai Marta!
  Jo estic igual!
  Va arribar una Júlia uns mesos abans de venir cap aquí.
  A l’escapada de Nadal a Barcelona, vaig poder veure l’arribada d’un Marçal.
  Ara ha de venir una Bruna, dos nens, dos altres bebés que encara no sabem què seran i jo no sé quan els podré conèixer!
  I això que aquí trobo regals perfectes: està tot ple de Hello Kitty i miniatures de marques (sabates nike, converse, …) i l’altra dia vaig veure una pilota de bàsquet Louis Vuitton!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.