La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Trescientos

A l’Avui han escrit que n’érem 500 (i aparesc de perfil en la foto, ha ha! Estic acostumada a eixir en la tele, però no el el diari! I menys en l’Avui!), i si haguera vingut la Policia Nacional -tant de bo hagueren vingut, n’hauríem estat més!-, hagueren dit que n’érem 50. En realitat ni n’érem tants, ni tan pocs. Al bloc posaré que n’érem 300, però en realitat no hi arribàvem. Les forces polítiques estaven totes (bé, quasi totes, però en realitat, totes les que es podia esperar que estigueren): Vaig veure a Liduvina, del PSOE; Xavi Lópes, d’EU; Francesc Peris, d’Els Verds; Josep Miquel Moya i Vicent Ribes, del Bloc,… i també les televisions de Tele 7 i Gandia Televisió, i el fotògraf i un redactor del Levante.

M’agradaria pensar que el que va fer que no vinguera més gent va ser la pluja; però és massa optimista. Com a molt, alguna dotzeneta més. En tot cas, allà estàvem, nosaltres, els Trescientos, com espartans, aguantant amb els paraigües la que se’ns vindrà al damunt. Sabem que la protesta és una acció "suïcida" o inútil: un dia vindran quatre uniformats en un jeep i unes alicates (no sé, és el que imagine. Ho fan amb alicates, això, o amb destornilladors?), i tancaran una tradició de molts anys de TV3. Més de 20 anys de TV3 i ara que tenim una democràcia estupenda, ara, van i tanquen la tele. Anem cap enrere, com els carrancs. Ens fan anar cap enrere. Tant de bo es peguen una bona hòstia.

Publicat dins de Terra | Deixa un comentari

  1. No et sembla que Gandia està adormida? fa uns anys ja intentaren llevar TV3 i recorde una manifestació amb, diuen, 5.000 persones. Ara les condicions eren les mateixes: PP a la Generalitat, PSOE a l’Ajuntament, i entre 200-300 persones manifestant-se. La gent està resignada? acabada? vençuda? tot ens val? estem decebuts? desil·lusionats? es culpa dels polítics que  ens han llevat les ganes de bregar? som nosaltres que ens hem fet uns panxacontents?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.