La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Radiografia de la màfia russa

Despús anit vaig anar al cine i em vaig menjar "Promesas del este". Es tracta d’un drama que agafa l’excusa d’una xica que mor en el part per a tractar el tema de les màfies russes. Com va dir un amic: és com el Padrino, però en rus.

Per als amants de la llengua russa, diré que la meitat de la peli està en rus -subtitulat, ho dic per als que no siguen tan amants de la llengua russa-, i que les frases i les expressions són suficientment simples com per a que els iniciats entenguen algunes paraules.

La peli em va agradar; em van dir que el director de Promesas del este és un expert en cinema de terror, i fins a cert punt es nota -o no, potser estava massa suggestionada per aquesta idea, i m’ho va semblar erròniament-. És un film ben fet, ben lligat, que manté l’interés durant tota l’estona, i descriu una miqueta allò de la Russkaia Duscha -l’ànima russa, sobretot en les reunions familiars al restaurant al voltant del Borsch-. (En eixir de la peli venen ganes d’anar a un restaurant rus).

Un moment estrella, per a les fans de Vigo Mortensen -entre les quals, m’hi trobe, tot i que sense cap entusiasme adolescent-, és la lluita que protagonitza nu enmig d’uns banys públics.

Notable alt.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.