La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Premi Proximidade

“A tots ens encanten els blogs, en la majoria els seus objectius són mostrar les meravelles i fer amistats, hi ha persones que no s’interessen quan els hi atorguem un premi i d’aquesta manera contribueixen a tallar aquestos llaços, volem que es trenquen o que es propaguen? Aleshores tractem de prestar-los més atenció!”

Fa uns dies en Roger m’investia amb el premi Proximidade, que, al seu torn, li venia de Lucrècia de Borja.

Li agraïsc a Roger l’honor del premi, i la tasca de proximitat -tanta proximitat que a voltes ens veiem pel carrer, mira tu :)-. I per a propagar la proximitat i enfortir llaços, ací van els meus pròxims:

A la Carme, perquè malgrat que mai hem viscut en la mateixa ciutat, sempre m’ha sigut molt pròxima, tant ella com el seu bloc. 

A L’ordre alfabètic, Amaia, perquè amb ella sí que he coincidit vivint en un mateix lloc -i una mateixa casa-, però el temps i les circumstàncies ens han diluït el contacte. Per a fer-li saber que (encara) me l’estime molt, i té un bloc molt xuli :-))
Oh, el que més m’agrada d’això del llenguatge binari és com ens permet continuar amb la comunicació, tant amb aquella gent que coneixem com amb els que no. 

 1. Enhorabona pel teu premi, Marta!! El teu blog és molt pròxim i fa sentir-te de prop. Sé que podriem anar de festa juntes i seria com si ens coneguerem de sempre.

  ciber-besets amb molt de glamour

 2. Gràcies, guapa! Alguns premis fan més il·lusió que molts d’oficials i reconeguts.
  I com es menja això, cal fer algun enllaç?
  Sort que saps que tot i les circumstàncies i la distància, jo també t’estime molt encara i no m’oblide de tu, et llig cada dia 🙂 I pense en tu sempre que escolte la nostra Alanis.
  Alegra saber que també algú em llig, perquè ningú no em posa comentaris :'(
  Molts besets.

 3. Oh, Anna, moltes gràcies, i un beset casolà 🙂
  Amaia, jo també pense en tu quan sent a Alanis!! Ara que vaig més a València -o almenys hauré d’anar una volta per setmana-, HEM DE quedar. Precís. Besets!
  Lucre: també sé que me’n podria anar amb tu de festa, i ho passaria pipa. Si algun dia passes per Gandia fes-me un toquet, i el convide a una copa (anava a dir una cervesa, però quedava poc glamourós :-))) Besets!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.