La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

My first job/ La meua primera feina

I could not have chosen a worst time to start my new life as an English Teacher, surrounded by the polemic on Education for the Citizenship. The matter has even crossed borders: reporters from BBC came to a couple of schools in order to clear up what is going on inside the class. I have not been to any of the classes with the BBC reporters, but I am an English teacher in Education for the Citizenship in La Vila. My duty consists on translating whatever is that the teacher says in valencian. And it is as stupid as this post.

No podria haver escollit una època pitjor per a començar la meua nova vida com a professora d’anglés, rodejada per la polèmica d’Educació per la Ciutadania. L’afer fins i tot ha creuat fronteres: uns reporters de la BBC vingueren a un parell d’escoler per tal d’esclarir què succeeix realment dins la classe. Jo no he estat en cap de les classes amb els reporters de la BBC, però sóc mestra d’anglés en Educació per a la Ciutacania en La Vila. La meua tasca consisteix a traduir el que siga que el professor diu en valencià. I tot plegat resulta tan estúpid com aquest post.


  1. Evidentment, un professor d’anglès no ha de fer de traductor en classe.
    Sobretot quan hi ha traduccions difícils “bottle party”? botelló?? o se’ls ha d’explicar als xavals conceptes com la globalització…. damunt en anglès.
    En fi. Paciència.
    Enhorabona pel bloc.

  2. Em sembla molt divertida la idea d’instead of translating… No sé si heu vist “La vida es bella”. No em pareix una gran pel·li, però té una escena molt divertida en què Roberto Benigni fa traducció simultània del que diu un nazi a la seua manera.

    Per altra banda, supose que ho sabeu, però recorde que el 29N hi ha mani a València en relació amb l’assumpte de la Ciutadania en anglés. Assumpte que està servint per reivindicar altres coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.