La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Meme del 7

M’encanta el número 7. No només perquè és el dia que vaig nàixer, sinó perquè forma part d’aquests números que li donen tant de suc a l’imaginari col·lectiu: les set plagues bíbliques, set nòvies per a set germans, seven, o les set cabretes. Encara recorde un restaurant de València -que li encantaria a Lucrècia-  als afores del Carme, amb una decoració molt kitsch -vaig menjar rodejada de barbies-, on els plats tenen els noms dels set pecats capitals. I parlant de tot, sa majestat na Lucrècia de Borja em va convidar fa uns dies a fer un meme, el meme del 7. Com m’agraden tant ella i el número set, m’hi he llençat de cap. 
I en què consisteix això del meme del 7? Com tot en aquest món, té les seues normes. Quan hom rep el meme, ha de:

 1. Incloure el vincle a la pàgina de la persona que t’ha convidat a memejar (fer meme o fer el memo) 
 2. Compartir 7 coses d’un mateix, al blog, alguns a l’atzar, altres de curiosos. 
 3. Convidar a 7 persones a que facen el mateix. 
 4. Fer saber als 7 del punt 3 que han estat convidats deixant un comentari als seus blogs. 
 5. Si no tens 7 amics, o ja han estat convidats… inventa-te’ls!! cerca a la xarxa, potser faces nous amics…  

De manera que em demanen compartir 7 coses de mi mateixa. A grans trets, em venen al cap els 7 grans pecats capitals, però no els acostume a posar en pràctica per pura mandra. Podria parlar de 7 manies, però crec que ja les he dites. De 7 grans amors? No en tinc tants. De 7 grans mitjons? En tinc massa. De manera que em decidisc per posar 7 grans moments per a prendre cafè, amb les seues variacions incloses:

 1. El café de les 7 del matí, ristretto, ras i curt com un tret de sortida.
 2. El café de mig matí, compartit amb companys de feina, amb llet, per a enganyar l’estómac fins l’hora de dinar.
 3. El cafè de després de dinar, en la versió que més li agrada a Emili: el bombó (cafè amb llet condensada).
 4. El café de tornar a casa -que es converteix en cervesa els divendres, no ho oblidem-. Preferentment amb aroma de caramel, o de gingebre. Sofisticada? No. Capriciosa.
 5. El cafè de després del sopar amb els amics, descafeinat -de sobre, sense llet, només amb aigua-. 
 6. Els cafenets a La Plana després de dinar, els diumenges, envoltada de converses familiars i de nebots papallonejant pel menjador.
 7. El cafè ocasional amb les amigatxes, aquelles amigatxes amb les quals pots anar a veure les pel·lícules de la Meg Ryan o la Jennifer Anniston. Aquests cafens són els més capriciosos, per rars: la complexitat és de capuccino cap amunt. L’ocasió s’ho mereix. 

I ara que he parlat dels meus cafens, m’agradaria sentir les rareses de: Dins d’una capseta de cartró, [Amolls i brases], La comtessa d’Angeville, Mortadel·la casolana, Parlant de Sirenes, Pel paisatge. Roger Cremades, Jo Annota Martorell.


 1. Quant de temps sense anar al Pekkado! (bé, ara no recorde si s’escrivia amb una K o amb dos o amb dos C, però no te pots referir a altre restaurant). 

  El cafè… li tinc que dedicar alguna entrada a la màquina que alegra la meua existència des de fa uns mesos amb les capssuletes de colorins, ay.

  Set rareses?? Vorem vorem…

 2. El set, com el tres, és un número màgic.
  A Noruega vaig llegir moltes llegendes on apareixien set ajudants amb poders màgics, tres germanes, tres desitjos…
  Jo vaig nàixer un set del tres, i tu?
  Som màgiques, xiqueta.

 3. Anna i Carme, rareses, curiositats o forats als mitjons, però que en siguen set, i preferentment rareses, que té més morbo :)))) I gràcies de bestreta per seguir el meme!!

  Besets! 

 4. ara que ja se el que és un meme estic en  condicions de rebre’l, doncs ni ho sabia. Marta, tresor, dona’m una mica de temps per a agafar-lo i difondre’l, estic liat i poc productiu, necessite unes setmanes més 
  disculpa el retard 🙂
  Roger
  PEL PAISATGE 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.