La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Links under construction -o neteja de primavera-.

Arromangada fins als colzes, amb el mocador nugat al cap i la roba hippi de quan era jove -la que encara em cap-, em pose endreçar la meua vida. Aquest impuls em ve sempre en període d’exàmens, i sol coincidir amb la primavera. Com més feina tinc, més netege. Després, quan venen les vacances -una època que recorde remotament, ara que ho pense-, se’m queda la vida feta un Sant Llàtzer. Però ara, en exàmens, ho tinc tot com una patena. I amb tant d’endreçar i netejar, li ha arribat el torn al bloc.

Endreçar el bloc és una cosa més complicada i farragosa del que sembla a primera vista, i implica una tasca de reflexió ideològica profunda; hom ha de sentar les bases de la seua idea de societat xarxa, de la idea de bloc, i de les intencions comunicatives. 
Això és perquè em vull complicar la vida. Tot seria més senzill si fera com invasió subtil, o com Tirant a fotre, que senzillament no tenen enllaços. Ells sí que en saben! Però el meu bloc actua, a més de plataforma comunicativa, com a plataforma de “preferits”, de manera que si hi entre puc fer la ronda periòdica de visites amb més facilitat. Molt bé, ja tenim la conclusió que hem de posar enllaços. I ara, com els classifiquem?
Doncs hi ha gent al meu voltant, com Juli, Emili, Tobies o Urbà, que tenen una llista -més o menys extensa- d’enllaços. De moment és el que he fet. Però en el meu cas, crec que la llista és massa llarga, i massa variada. Podria, doncs, fer algunes categories, que per això estan. 
Vicent Baydal té una classificació territorial. Lo bloc de la Piga està distribuït més bé per temàtiques i gustos (i pels amics de la Piga, clar 🙂 La Mercè utilitza altres criteris que no són territorials, sinó d’afinitat o d’afició (cuina, blocs d’amics o blocs de gent que no coneix però a qui li agrada visitar). 
Fins ara jo mateixa havia estat mesclant filiació, amistat, territori i aficions. Però això em comporta una distribució que pot englobar un bloc en diverses categories: a Juli el posava com a família, però també podia estar en blocs de la Safor, o en blocs literaris. O sota altres borroses etiquetes anomenades “propostes” o “com la crema del cafè”. Perquè no?
Mentre em replantege la subdivisió en etiquetes de les meues relacions virtuals -ai, si Goffman em sentira!-, de moment he posat tots els enllaços en la caixeta dels punts suspensius, com qui guarda els llibres en la prestatgeria del passadís a l’espera de ser classificats per temàtica i per autor. Ara que ja estava acostumada a la classificació caòtica, em costa més trobar els enllaços -Caaaaarmeeee!!! Mercèèèèè?? Onnn esteeeeuuuuuu!!???-, i supose que a la gent que entra, també. Disculpeu les molèsties. Links under construction. Quan acabe la neteja de primavera tindré un bloc tan endreçat i lluent que caldrà llegir-lo amb ulleres de sol 🙂


  1. Ai! és cert! en obrir el bloc recordo que vaig tenir molts dubtes de com classificar els enllaços! no m’agradava de cap manera, i tampoc com ho tinc ara… potser algun dia amb temps i ganes també faré endreça!
    Per cert, no sé si és per les eslaves, per la comunicació audiovisual, però jo també netejo quan tinc exàmens. Quan vas més de bòlit, que no tens temps per perdre, tot fa nosa: i apa, cap a netejar!

  2. Doncs és interessantíssim això de com la gent classifica els seus enllaços. Seria un bon treball d’investigació. Crec que se n’haurien d’escriure manuals, per a despistats com jo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.