La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

La vida en un llit

De qualsevol recent casada que titulara aixina un post se’n podria esperar una luxúria, alegria, voluptuositat i satisfaccions dignes de Lucrècia de Borja. M’agradaria. Però no és el cas. La vida en un llit és un post convalescent, amb punts i sutures, resignació i paciència, que únicament recorda a la sagrada unió matrimonial per allò de “en la salut i en la malaltia”.

Val a dir que tinc els gens mig revoltats per aquest estat d’insusual inactivitat. De ser un nervi cafeter he passat a esllanguir-me parsimoniosament al sofà, amb una mà a la panxa i l’altra al comandament a distància o, amb el temps, al teclat del portàtil. 
Confirmada teoria que no sóc una bona convalescent -no costava d’imaginar-, em limite a professar agraïment entre el meu entorn a tort i dret. Primer de tot a Emili, la meua fortificació de malvestats vitals, que ha estat -literalment- la paret sòlida on em m’he pogut recolzar aquests dies. I després, agraïment a l’extens entorn Mediterrani i a les mares, que em tornen a mimar en aquest temps de pròrroga de fer de filla absoluta.

 1. Sí, esperava que ens explicares que vos passeu tot el dia al llit, que esteu complint totes les vostres fantassies sexuals i que estaves preocupada per si vos feieu addictes al sexe. Sí, tot això és el que he pensat mentre s’obria la pàgina. I a banda de que pense ràpid, el meu ordinador va molt lent.. xDD

  Sempre pots vestir a l’Emili d’infermer sexy jojojojo

  ciber-besets sanadors

 2. Que tens? Espere que no siga oposicionitis aguda, tot i que té tractament i data de curació. Espere que no siga res (ja que concretament no sé què és) i que et poses bona prompte. Definitivament, no et veig quieta i assossegada sense fer res, deu ser molt frustrant. Que et millores, molts besets!

 3. l’esllanguiment del sofà i la pròrroga filial. Aprofita per arrepenjar-te en la teva fortificació masculinament vital. En la convalescència la vida té un altre color, més blavós, i una altra olor, d’herbes mediterrànies, i un altre tempus, de mar calma. Veig que ho fas, que t’ha surtit un apunt precioset, xiqueta.

 4. Veure un llit i amb aquest titol que vols que pensem….
  Després en llegir-te m’he espantat una mica. Espere que no t’avorresques molt, pugues llegir, repassar temaris (uff!) i sobretot que et millores.
  I tu, Emili, cuida-la molt…

  Enric

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.