La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

La celebració de l’11-S

Trauen Tele 3. Ras i clar. De fet, a mi no m’afecta, perquè la veig molt poc -no tinc TDT a la meua habitació, i amb l’analògic, és a dir, amb Quatro i Punt 2, vaig fent-. De fet, això tampoc no és cap trauma per a la població mundial. Però he de confessar que tot aquest enrenou em fot.

No es tracta que siga una tele catalana. No és això. És la qualitat dels seus programes; és la capacitat per a burlar-se dels seus dirigents, és la virtud de posar documentals en prime time, és l’encert de potenciar a les Mòniques Terribes -que n’hi ha més, al món, i que estic segura que València n’està plena-, és l’ordre i el concert en els telenotícies, i, sobretot, és la llibertat d’elecció. Em fot que em traguen TV3 perquè em redueixen una possibilitat de triar què és el que vullc vore. No la mire, però m’agrada saber que tinc la possibilitat de mirar-la. És com Canal 9. No la mire, però m’agrada saber que tinc la possibilitat de fer-ho. Si estan fent gestions per a que Canal 9 es puga vore també a Catalunya -perquè a les Balears ja es veu-, perquè fan ara tot l’enrenou de posar pals a les rodes? Tenen por de competència amb Canal 9? no crec. I no per res, sinó perquè la població target és distinta. Un que mira canal 9 generalment no miraria TV3, i viceversa. I fins i tot puc trobar a València gent que no miraria ni una cosa ni l’altra, ni que els mataren.

No sé, l’energia que han utilitzat per a fer això, aquestes tètriques gestions, és del tipus d’energia que utilitzaria en altres coses: com per exemple en revisar el sistema educatiu, en analitzar les necessitats del servei sanitari -com la falta d’anestesistes per a posar epidurals- o en fer d’una volta la circumval·lació dels nassos a Oliva. Però tancant possibilitat de vore mitjans de comunicació? En serio?

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.