La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Els temps del “Casset”

Divendres passat la meua companya de pis i jo descobríem amb horror que la porta del microones tenia un forat. I ella, que és entesa en aquestes coses de ones, va fer una escama de por: que si les micro-ones podien deixar-nos estèrils, que si càncer… Una tragèdia. Necessitàvem un microones nou. I com a la botiga ens han dit que el microones ens tardaria una setmana en vindre -això no és res, si es vol comprar un carret de xiquet l’espera mitjana és de tres mesos!-, hem estat aquests dies escalfant-nos la llet amb la tecnologia del “casset”.
Oh, quines memòries! Qui estiga acostumat a tindre microones no se n’adona de la delícia que és alçar-se pel matí, ficar el got en aquell armari (preferentment sense forats, a no ser que ja s’hagen tingut fills, o que no se’n vulguen tindre, que no és el meu cas), apretar un botó i esperar un minut. I au, llet calenta.
 
Tornar a la tecnologia del casset m’ha recordat a aquells temps de quan era menuda, i tots els matins, invariablement, la pica s’omplia de bon matí del casset i dels quatre gots de llet ja buits, amb les seues respectives culleretes. Després d’escalfar-me la llet, i deixar el casset -que l’escurara una companya, a mi només em toca escurar dilluns-, he preparat la maleta. Una vegada al tren, cap a Gandia, tenia l’atenció desviada entre el DVD on mirava capítols de Friends, i el mòbil, esperant una telefonada. Ningú haguera dit, informatitzada com estava en aquell seient d’un tren de rodalies dels nous -que semblen de mentida, de nous que són-, que unes hores abans havia estat esperant davant del casset a que se m’escalfara la llet. Quin món de contrastos!


  1. Marta, jo vaig viure amb una noia que tenia una amiga molt amiga. Aquesta amiga un bon dia va veure que tenia un tros de pell a la panxa més fosc, més moreno que la resta del cos. Tenia forma de quadrat i es van adonar que era igual que el vidre del microones. La noia cada dia quan es feia escalfar la llet, el dinar… s’esperava davant del microones. Sempre igual. Amb els dies la pell se li va enfosquir…
    Fa por! Jo el faig servir poc aquest estri, però si un dia el faig servir, m’aparto tant com puc! 🙁

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.