La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Dos perletes de Hollywood

Amb això del partit va eixir en el tema de conversa amb un amic que existia pel Youtube un capítol de MacGiver on MacGiver en persona rescatava una americana que uns guerrillers bascos havien segrestat. Ens ha faltat temps per anar al youtube i descobrir dos perletes -aquella i una altra en un enllaç relacionat- on es veu la distorsionada visió de Hollywood respecte a la mil·lenària cultura del nord. Que Hollywood tenia una visió tòpica i esbiaixada de la realitat ja ho sabem tots; però val la pena veure els vídeos perquè són per a partir-se de riure.

Destaque: els trets sudamericans dels bascos del capítol de MacGiver, els problemes per a diferenciar un geòleg d’un químic, i el ball tradicional basc, que sembla ser que s’assembla molt al flamenc. Si voleu riure, passeu i vegeu.


  1. La realitat -cinematogràfica- supera la ficció. Veure aquests vídeos m’ha espantat, perquè m’ha fet sentir-me fora de la realitat fictícia d’aquests manipuladors de pacotilla. Si tenen aquesta imatge dels bascos, que són alguna cosa, vull dir que pinten fava, quin és l’estereotip que podrien inventar-se a propòsit dels valencians? Segurament, no cap, perquè dels valencians a penes els deuen arribar notícies nostres. Però, i si per atzar algú s’interessava pel tema? Algunes de les nostres icones més internacionals -la taronja, les Falles, el València CF…- podrien ser utilitzades per donar una imatge esperpèntica que ni el millor sainet…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.