La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Bons propòsits

No acostume a fer grans bons propòsits. Si alguna volta n’he fet cap, probablement l’he realitzat amb el mateix afany que si no l’haguera fet: segons les ganes. Però les circumstàncies d’aquest any nou i d’aquestes vacances són especials, de manera que aprofite per a elaborar un llistat públic en aquest blocg; a vore si la vergonya m’ajuda a obligar-me en els bons propòsits d’aquest any 9.

1. El primer dels bons propòsits és no tornar a escriure això de any “9”, que com Canal 9 ho ha suat tant, és més vell que la Xarito.

2. Descivilitzar-me. Necessite urgentment una cura de desintoxicació de “Civilization”, EL joc d’ordinador. M’he passat les vacances de Nadal conquerint el món: i el més graciós és que el rècord de punts de conquesta el tinc amb un líder que es diu Obama.

3. Retornar a la vida rural, que amb això del mal temps i que es fa de nit a les 6 de la vesprada tinc aquesta faceta biodegradada.

4. Procurar, en la mesura del possible, continuar sent tan feliç com fins ara, malgrat que 2009 serà un any de canvis -fins i tot més que en 2008, m’atreviria a dir-. 

5. And last but not least: continuar retransmitint-ho tot, tot i tot en directe ací, en aquests apunts diaris (que ni són apunts ni són diaris, però em permetreu la llicència poètica). I vosaltres que ho vejau.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.