La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Bajoques

Aquella íntima gaubança per uns miserables vestits s’ha anat convertint en l’apocalipsi del goig. L’elefant trontolla, ara que el sumari s’ha obert en canal. El més divertit de tot: que crec que a ningú, ací, li sorprenga. Sabíem que, molt o poca, hi havia merda a les altures. Ja ho diu la dita: dis-me quina premsa tens i et diré com eres. I ara ha arribat el temps de mirar la premsa. Però no la d’ells, que fa riure; sinó tota la resta. 

Asseguda al sofà, veig debats sobre l’elefant a la televisió. Hauria d’estar exultant. Li queda poc de temps, a l’estaca. Estira un poc més, que mira que tomba. 
Però en el fons de tot em fa por, pànic, que tot plegat no resulte ser una nova derrota més humiliant. Que quan tornen les eleccions tornem a vore’ls exultants; i continue la manipulació informativa -no la dels nivells normals, de la democràcia, sinó aquella manipulació ofensiva a la intel·ligència, la que provoca vergonya aliena-. Perquè aleshores, quan tornen a guanyar, després del cas Gürtel, a nosaltres encara se’ns caurà més, la cara de vergonya -si és que ens en queda, de cara-. No serem els únics conscients que som uns bajoques. I se’ns tornaran a riure a la cara, aquesta vegada, amb més ganes, amb més satisfacció. 

  1. que això passarà… i amb més majoria absoluta. I el que és més trist: amb vots de valencianes (sic) i valencians (sic)… i es passejaran davant de les nostres cases, i diran que han estat absolts pels vots, i… el que és pitjor encara en llengua “imperial i impuesta” (com sempre ho han fet). No vull ser (ni que se’m prenga) per derrotista. Sols m’hi avance. Perquè l’ATE no para, és el que veuen els teus i els meus veïns… i sense una informació veraç, objectiva, exacta, seriosa, franca, verídica, etc. NO HI HA DEMOCRÀCIA. Ho lamente (i vull equivocar-me) però ja ho vorem, ja. Bona vesprada.

    Que Jaume I ens siga “indulgent” (falta ens farà!) 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.