La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Atzar

Els símptomes són clars: nàusees matinals, hiperventilació, dolor al sotaventre, cansament i, en el cas de les dones, transtorns hormonals. Aquests són els símptomes d’un opositor normal a una setma a de la prova final. M’havien advertit que era dur, però passar-ho és més dur del que hom imagina. Hom se sent atrapat per la coordenada temps: no es pot avançar -que passe ja, l’examen-, ni es pot tirar enrere -he de preparar més coses. Preparar més coses. Més coses. Més-.

Sé que el camí de l’autocompassió és tan improductiu com inevitable; però arribe a les portes de les oposicions amb la sensació que l’atzar m’ha posat entrebancs en els últims mesos. De març a juny m’ha sembrat el camí d’esdeveniments que absorbeixen temps i dedicació, d’aquells que només passen una vegada a la vida, o una vegada a l’any. I han decidit vindre tots de la maneta. 
A poc més de vint-i-quatre hores de la primera gran prova per aconseguir un demà més tranquil només espere que el mateix atzar que m’ha furtat els dies i les hores tinga ara la compassió, l’encert -o la justícia- de fer-me costat.  

 1. he arribat casualment, per ATZAR, als teus apunts diaris i he sentit altre cop els teus mals, en parlar d’oposicions.
  Sé molt bé del què parles i no em resisteixo a enviar-te molts ànims. força, coratge i resistència.

  i SORT!!

 2. …EStÀ Amb tu, Marteta!!!
  I tu ho saps!! I ell ho sap!!!

  Ha vingut a ta vida a donar-te llum i l’esperit del Pater Warren, transmutat en el cos glamourous i de talla “38 i una miqueta” de la teua mestra Purification et fan costat i et donen FORçA força…ni et penses que has d’evitar aconseguir ésser una funcionària que funcione!!!

  Paraules des del més enllà, escrites des del més “acà”

  Petonets de pater warren i esperit de Purification quasi-murciana, EA!!!
  La puri

 3. Marta, però segur que t’ha eixit super bé. Ja et dic jo que eres una enciclopèdia parlant. Jo no puc queixar-me, perquè l’examen estarà aprovat, però el número de places és depriment.
  Deus pensar que tot és una experiència, i que així aconseguiràs controlar els nervis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.