La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Biblioteca familiar

Des de fa algun temps amb Emili hem començat la biblioteca familiar. No és que puguem tindre una biblioteca massa gran, encara, bàsicament per qüestions d’espai. Potser precisament per això és bo que haguem començat aquest projecte, perquè aixo de la biblioteca familiar, el que implica, a la pràctica, és que comprem només un exemplar del llibre que ens abellisca tindre en aquell moment. Tanmateix, últimament la nostra “biblioteca familiar” està adquirint altres matisos.

Fa pocs dies ens arribava a casa l’últim llibre a cura de Juli: l’Antologia de Vicent Andrés Estellés -Bromera, els Nostres Autors-. Tinc alguns llibres d’Estellés, però crec que encara no tenia cap antologia. I m’ha fet il·lusió. Ens n’ha regalat un exemplar per als dos.
D’altra banda, amb motiu de la gira de presentacions d’Aimia, el llibre de poesia de Juli, vaig pispar de casa l’exemplar de la nostra biblioteca per llegir-me’l amb tranquil·litat i bona lletra. Sembla, doncs, que últimament la “biblioteca familiar” està adquirint un aire familiar en el sentit més extens de la paraula. Prompte, si no vaig errada, afegirem dos volums més a la biblioteca. Però d’això en parlaré un altre dia.
De moment, aquesta vesprada hi ha la presentació d’Aimia a Ambra, a les huit de la vesprada. Si algú en vol un avançament, Emili ja n’ha parlat al seu bloc, ací i ací.  


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.