Esmorzar d’hotel

Una volta vaig fer una llista amb petits plaers terrenals: ja no recorde què hi vaig posar en el seu moment. Ara, sens dubte, hi inclouria els esmorzars d’hotel. Importen els croissants directament del cel, n’estic segura; i al cafè anglès m’hi podria acabar acostumant.
La Universitat ens ha allotjat els primers dies en un hotel bastant luxós, a un parell de minuts de la facultat, on demà rebrem classes de pissarra electrònica -els al·lèrgics al guix estand’enhorabona: el futur són les pissarres electròniques, a l’estil de Minority Report.

A les pissarres també m’hi podria acostumar, així com també al sol solet que ens està eixint aquests dies, i a la ciutat de Londres -completament recomanable per a passar-hi un cap de setmana romàntic, encara que siga amb el pianista de Casablanca-.
Certament, totes les experiències que hem tingut fins ara han estat un encadenament de petits plaers, dignes d’unes vacances que m’he merescut a pols: viatges per la City, un hotel de luxe -amb una habitació individual per a mi soleta, amb un llit de matrimoni enorme on vaig hivernar durant 12 hores la primera nit-, una universitat nova i lluminosa, amb una biblioteca de cinc plantes -igual que la Universitat de València, eh? Igual, igual-, i amablitat a dojo.
Certament, després de donar una volta per Chelmsford, que és el poble on ens han enviat, m’adone que la gent ha de ser amable a la força: si a més del fred que fa, la gent fóra antipàtica hi hauria com per abandonar anglaterra per terres més càlides. Amb tant de fred, em costa entendre que la gent d’ací vulga dedicar-se a alguna altra cosa que no siga la literatura, la filosofia, o la blogosfera -que podríem considerar com una de totes dues, si ens ho mirem bé.
Trenque el tòpic de l’alimentació: a la universitat es menja de meravella, i ben prompte: una altra cosa a la qual em podria acostumar, veus? Bé, me’n vaig a fer la fotosíntesi abans que s’amague el sol solet.

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en Rodamón. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*