Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 20 d'abril de 2007

Sol passar

Demà dissabte per la vesprada tenia previst quedar-me a casa per escriure una cosa que se suposa seriosa i transcendent i que encara no sé per on agafar. Em costa escriure, de manera que volia tancar-me a barallar-me amb el blanc de la pantalla de l’ordinador.
Però resulta que hi ha algunes convocatòries interessants. A les 6 de la vesprada, la gent del grup de danses El Revol fan la seua actuació anual en el cine Goya (li canviem el nom?), acompanyats de rondalla bona i amb Pep Botifarra martiritzant el micro. Mire jo que no cal que li’l posen. I seguidet seguidet, presenten allà mateix un llibre sobre la història de la banda de música. I abans de les 8, a Otos inauguren la Pedra de Basset, l’última invenció explicable del doctor Olivares: un calendari solar que marca el 25 d’abril. Després de la inauguració, conferència de Joaquim López sobre ‘Les causes de la Guerra de Successió al País Valencià i a la Vall d’Albaida’.
Ara, què fem?



  1. Des de Benicolet… on hi ha dues cases de Cultura no fan tant (ni falta que fa deuen pensar els que ens "manen")
    Bona vesprada.

  2.     Massa prompte ha parlat jo, qu’el dissabte tinc xou en Canals, perô lo del Revol estaria interessant: Àgueda i Julià ballen? I el teatro ‘ixe de rima fàcil, per a on para?

  3. Com va dir Joan Olivares dissabte en la presentació de la pedra. Els vells li deien eixe nom. Coincidència o no? En la vida cal aprofitar aquestes coincidències i creure-se-les. Perquè vull, perquè tinc ganes de….La conferència també va ser molt interessant, si t’interessa el que es va dir la vaig gravar.

    Cordialment,

    Mercè

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent