Bon Nadal sense remordiments!

Tragueu-vos-ho del cap, desterreu els lights, els descremats i els complexes, i afarteu-vos de torró, perquè el que fa que passem d’una talla a una altra no és allò que mengem entre Nadal i Reis, sinó el que mengem entre Reis i Nadal.

De manera que

BON NADAL!!

MERRY CHRISTMAS!!

WESOLYCH SWIAT!!

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*