La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Premi Blog Solidari

Què divertit! Vent de Cabylia ha tirat un guant, i jo, que sóc més xula que un huit, l’arreplegue. Es tracta dels premis Blog Solidari, com una cadena de cartes maleïdes, però en bloc i en forma de premi -bé, t’alegren el dia-. En què consisteix? Doncs ho explica la següent llegenda urbana:

Això diu que era… una xica de Canàries molt bohèmia que estava un dia a casa. I pensant, pensant, va veure la tirallonga de premis que s’otorguen per tot el planeta i va pensar:- Té, vaig a fer un premi. Perquè sí.- I va crear el premi del Blog Solidari. Amb bases incloses. Aquestes bases diuen que:

1.- Cal escriure un post mostrant el premi i citar el nom del bloc que te’l regala, i enllaçar-lo al post que et nomena (per a seguir la cadena)
2.- Escollir un mínim de 7 blocs que cregues que s’han destacat alguna vegada per ajudar, recolzar i compartir. Posar els seus noms i els seus enllaços, i avisar-los (si pots!)
3.- (Opcional). Exhibir el premi amb orgull al bloc, fent un enllaç al post que escrius sobre ell, i l’otorgues als altres.


Bé, doncs Vent d Cabylia m’ha nomenat, i em toca arreplegar el guant i fer el llistat amb els blocs que premis. I els guanyadors són….

  • El bloc de la Marina, per apropar-nos a la interculturalitat des de l’interculturalitat (des de la Xina, vaja!).
  • El bloc de Registres Particulars, perquè ja forma part de la vida, com el cafè de bon matí.
  • Invasió subtil, que no seguirà la cadena però tant li fa, per alimentar als pobres d’esperit.
  • La vida diferida, per alimentar l’esperit i donar esperança als qui no la tenen -o de vegades, a ell mateix-.
  • A la Mercè, perquè ens porta vent del nord, aire fresc de les muntanyes.
  • A Lo Bloc de la Piga, perquè m’agrada molt i m’anima el dia.
  • A Anotacions Rizomàtiques, per ser una nota de música i lletra en un món binari.

  1. Gràcies per la deferència, Marta. I no preguntaré com és que sabies que no anàvem a seguir la cadena… En fi, que segur que també saps que no és res de personal.

    Salutacions.

  2. M’alegra que m’hages donat el premi Solidari, casualment aquest matí he escrit dues voltes la paraula "dades binàries" en un document formal, però no era per a seguir el lema deleuzià de "crear és resistir, resistir és crear", sinó per a endreçar unes idees dialectomètriques: hi ha casualitats de mots-pivots que t’apareixen diverses voltes al dia, i després passes llargues temporades que no et ressonen,

    seguiré la proposta i cel·lebrarem, des d’allà, una Albada Rizomàtica de la Solidaritat ;-))

    salutacions cordials,

    Joan-Carles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.