El Mont

No és el món

6 de novembre de 2006
Sense categoria
1 comentari

Els Senyors del sistema. (TRIPARTIT-CIU-PP-C’s)

Això d’anteposar el fet de ser d’esquerres o de dretes a la lluita pel reconeixement nacional de Catalunya no ens porta a enlloc. L’incapacitat dels actuals dirigents nacionalistes i sobiranistes per articular veritables polítiques adreçades al reconeixement nacional de Catalunya i la clamorosa falta de coratge per enfrontar-se a l’Estat Espanyol i al nacionalisme que el defensa ens ha portat a l’integració de les reivindicacions nacionals dins del sistema polític de l’Estat Espanyol.

Atrets per la màgia del poder els dirigents nacionalistes i sobiranistes,  només defensen els seus respectius espais de poder dins del sistema. Sistema fet a l’antiga, es a dir les Dretes contra les Esquerres. La lluita nacional només forma part de la retòrica política. El veritable objectiu es ocupar poder, doncs canviar el sistema ja no forma part d’aquesta retòrica, el sistema no ho permet.

Siguem del nord o del sud, d’esquerres o de dretes si no posem Catalunya primer, i ràpidament, com ja em dit altres vegades ens quedarem dins Matrix.

  1. Ja fa temps que el destí del país és responsabilitat nostra. Els polítics tenen la responsabilitat de fer realitats els somnis, i ens han fallat, i ens continuen fallant, començant per CiU i ERC. Per mi com si governen tots plegats i ballen un hoolahop al parlament, se’m fot.

    És l’hora del coratge individual, de les potents campanyes cíviques, de les plataformes sobiranistes arreu. De debò crec que aquest és el camí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!