Sis graus

Fa alguns mesos vaig estar a punt d’enganxar-me a una sèrie anomenada Seis grados, crec que a Quatro. Ara ja no sóc l’ama de la tele, perquè compartisc pìs -i cedisc fins i tot els dimecres, quan les meues companyes prefereixen vore Hospital Central a Kyle XY, per a que vos feu a la idea de la meua bona fe i respecte a la democràcia!-. Però m’ha vingut al cap això de sis graus, perquè en el panorama de la xarxa catalana, pot passar probablement una cosa semblant.

Si hom entra en un bloc català, arreu, estic segura que dins d’aquests sis graus pot donar una volta als Països Catalans i tornar, a base d’entrar a blocs de coneguts i amics. Amb les connexions dels sis graus americans nosaltres ens donem un parell de voltes, i encara ens sobra cinta mètrica, diria jo.

Doncs això, fills meus, que el món és un mocador.

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en Apunts diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*