Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Un titular bèstia

El País d’avui obre el diari amb un titular que deixa esmaperdut: “Ejército y CNI alertan sobre el aumento de musulmanes en Ceuta y Melilla”. Òstres. No diu “marroquins” -que aleshores s’entendria. Diu musulmans. No se pot ser musulmà i espanyol? És això el que vol dir el titular? Caram. Lloen la multicultura i la barreja quan es tracta d’aigualir-nos a nosaltres però quan la barreja els toca a ells aleshores tiren mà de la cabra de la Legión, de Santiago y cierra Espanya i de la creu de Crist.
Que bèstia i quina barra que tenen….

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Aquest titular és tan bèstia com d’altres opinions que s’han fet des de les Castelles. I és que realment hi ha qüestions que els hi costa d’entendre.

    Per a mi, el principal problema és que aquesta expressió formi part del titular d’un dels mitjans de comunicació més importants de l’estat. Llavors, com pot ser que les persones que s’informen tinguin les idees clares?

  2. He escrit una Carta al Director de El País sobre aquest titular. No sé si la publicaràn, però bé, crec que tens tota la raó. Jo aquest matí al llegir-lo també he sentit com una mala estrugança al cos. El nacionalisme ‘español’ es va extenen de mica en mica, noi.

  3. Quina relliscada, aquests de El País, sempre tant subtils  amb el nacionalisme espanyol i ara se’ls cola aquesta ficada de pota. Sort que no ha estat en Carod ni en Maragall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.