De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

16 d'agost de 2009
Sense categoria
5 comentaris

Què se’n sap, d’Antònia Font ?

Què se’n sap, d’Antònia Font ? D’ençà del final del gira del Coser i cantar, sembla talment que s’hagin evaporat. Vas a la pàgina oficial i no hi ha mai cap cosa a l’agenda. No actuen en directe, no se’n sent a explicar res … És possible que estiguin preparant un nou disc? És probable que estiguin composant noves cançons tan lluminoses com Alpinistes samurais, tan rotundes com Astronauta rimador, tan estiuenques com Fa calor? És aventurat pensar que publicaran un nou treball amb tres cançons diferents amb el mateix títol, tal com van fer amb Cibernauta Joan ? Ens faran emprendre un viatge interestel·lar o ens faran tornar a les profunditats abissals ? Es deixaran de ressons simfònics i retornaran al pop i a l’acústica?

 

Massa incògnites per plantejar-les al pic de l’agost.

Com que Miss Colajet té previst volar a Son Sant Joan d’aquí a unes setmanes i no hi ha manera que la tia aquesta escrigui sobre polos, estic per encarregar-li que faci un sondeig, que investigui o que aixequi alguna serp d’estiu, a banda de recomanar-li el retorn amb la preceptiva ensaïmada.

  1. Si un dia, per casualitat, et trobes amb la maquina de fer fotos destrossada, trinxada i feta miques, no cal que et preguntis qui ha estat la desgraciada que ho ha fet: JO!!!!! Ets tremendament, dolent, Salvatore, però molt, molt i molt!
    La veïna 

  2. Benvolgut Josep Maria,
    no tinc ni infirmació privilegiada ni res per l’estil, tan sols la deducció del ritme d’aquests darrers anys d’Antònia Font, sobretot i especialment des que Joan Miquel Oliver publica en solitari: entenc que després del Coser i cantar en Joan Miquel Oliver va publicar el seu nou disc (ja se sap, estudi de gravació, promoció, gira i concerts…). Quan en Joan Miquel actua en solitari Antònia Font paren màquines, pel què confio que possiblement aquest 2010 tocaria nou treball dels Antònia Font… De totes maneres, insisteixo, només és una deducció d’un fan poc informat… Com que estic subscrit a l’Enderrock, si hi ha novetats ja t’ho comentaré, de viva veu o bé via bloc…

  3. Hola Josep Ma. Com que és coneguda la teva afició (devoció?) per aquest grup de les illes, et vull fer saber ( a tu i a tota la concurrència del teu bloc) que el proper dissabte 26 de setembre, a partir de les 12 h. de la nit i al Centre Cívic de Sant Julià-costat de l’autovia-, en motiu de la Festa Major 2009, hi haurà el concert d’en Joan Miquel Oliver -amb ´la seva banda- i també el grup bisbalenc Mazoni.
    Us hi esperem a tothom. Ah, és gratuït.

    Pere Pujolràs i Feixas
    Sant Julià de Ramis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!