De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

20 de maig de 2009
Sense categoria
1 comentari

Blocs i literatura : quart assalt.

La quarta sessió del cicle de xerrades El menú de l’escriptor tindrà lloc demà dijous a la biblioteca Salvador Allende, de Santa Eugènia. Aquest quart assalt comptarà amb pesos pesants del panorama literari-blocaire : Quim Curbet, editor de CCG Edicions; Lluís Gil, l’home dels mil blocs i dels mil llibres, i Manel Mesquita, periodista, director del diari digital eldimoni.com.

Recordem que la primera sessió va tenir lloc fa tres setmanes a la biblioteca Just M. Casero, del Pont Major. Va anar a càrrec de Carles Miró i Eudard Batlle, que ens van parlar dels del vessants dels pioners a la xarxa, des de la mirada del literat i del periodista, respectivament.

La segona xerrada ens la va oferir Xavier Margenat, a la biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter fa quinze dies. Des de l’òptica d’un autor de literatura infantil i juvenil, que intervé activament en premsa local i en nous canals d’informació, la seva aportació i experiència va ser valuosa i interessant.

La setmana passada, el cicle va fer escala a Salt, a l’espaiosa biblioteca instal·lada a l’antiga fàbrica Coma Cros. Van estar al capdavant de la vetllada Dani Coll i Frederic Mayol, activíssims saltencs mantenidors de blocs sobre cinematografia.

Ens veiem demà dijous a Santa Eugènia !

Per a major informació i detall, consulteu http://elblocdelmenu.blogspot.com/ on hi trobareu tot l’historial del cicle i detallades cròniques de cada sessió. També Roger Casero, des del seu bloc, cobreix setmanalment les xerrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!