Detectiu

La celiaquia ha entrat relativament bé en la nostra rutina. Hem après a oferir-li al nostre fill menjar no contaminat; sabem on comprar aliments aptes per a ell, hem après a preparar-li pa, i li hem explicat amb abnegació perquè, en actes socials com aniversaris, no pot menjar el mateix que la resta dels xiquets. Però hi ha coses que encara no tinc controlades, i em fan parar loca. Ara mateix, per exemple, és obvi i notori que no es troba bé de la panxa. I em costa detectar si la raó d’això és que ha pres alguna cosa contaminada o que senzillament pateix una gastrointeritis com n’hi ha cent. I busque i rebusque com una detectiu de la memòria accions, hàbits i aliments on trobar restes del xicotet verí de gluten.  

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.