Temps de bloc

Aquestes setmanes no m’ha anat massa bé tornar a escriure al bloc; hi ha poca gent amb menys temps per a la lírica que una mare recent estrenada. Entre aquest tipus de persones -amb poc temps- només se m’ocorren les mares de dos criatures menudes -o més- com a més ocupades que una mare primerenca. Però “l’organització venç em temps” (va dir algú, ara no recorde qui i no tinc temps per a googlejar-ho). Furgant bé entre els segons, mantinc de moment l’esperança de poder continuar el bloc.

L’altre problema que tenia per a tornar al bloc era la temàtica. Fins i tot vaig arribar a plantejar-me canviar de capçalera i de títol, i escriure un bloc relacionat amb la maternitat -que és un tema que en major o menor grau ocuparà la resta de la meua vida-. Però em feia un no sé què. No se m’entenga malament: se’m feia com claudicar de ser Marta Insa. No dic que no siga compatible amb la maternitat. Però se’m feia estrany delimitar la meua martainsetat a aquest únic aspecte. De manera que tornaré als apunts diaris intentant no monopolitzar la temàtica de la maternitat en aquest xicotet espai públic. Sobre quines altres coses parlaré ja no en tinc ni idea. 

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en Apunts diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Temps de bloc

 1. AnnaPortell diu:

  No canviïs res, Marta.
  Però també pots alternar, no? Ara ell, ara jo, nosaltres…
  Trobaràs material!
  Vagi bé.

 2. El Penjoll diu:

  Enhorabona per la teua maternitat, però recorda…

  El Penjoll et vigila: estàs participant en els 2ons Premis Blocs de les Comarques Centrals del País Valencià:

  http://elpenjoll.blogspot.com/2010/11/2ns-premis-blocs-de-les-comarques.html