El rellotge del calendari

Això de que la natura és sàvia només se m’acut que ho puguen dir els hòmens. Si li preguntes a una embarassada a poques setmanes de parir et respondrà probablement que la natura és molt puta. I molt lenta.
Des del sofà albire més enllà del promontori de tres quilograms i escaig el calendari de l’any Borja, tots els dies, més o menys a aquestes hores.
Ha passat un dia més. Una setmana més. Un mes més. I me’l mire i me’l remire tant que un dia d’aquests em quedaré sense mes de juny de tant de gastar-lo.  Com si això poguera fer passar el temps més a pressa. Com si la setmana que ve haguera de vindre demà només per mirar-lo cara a cara, fixament. Mentrestant, de fons, ressonen els dies lentament, ritardando. El tic-tac del rellotge de sorra s’espaia amb punts i apart. 
Tic.
Tac.

Tic.

Tac. 

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en Dies de panxa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a El rellotge del calendari

 1. Infosafor diu:

  Estimat/da blogaire,

  hem inclòs el teu blog a la “Saforesfera” (http://www.infosafor.com/saforesfera/), un punt de trobada dels blogaires saforencs que vol convertir-se en una eina útil per tal de conèixer-nos, per tal de poder compartir de manera pràctica. La Saforesfera es llança en estat “beta”, en proves; esperem els vostres suggeriments; també les propostes i candidats i candidates per formar-ne part.

  La Saforesfera inclou el “bloc del mes”, que se centrarà en un espai personal virtual cada 30 dies, i permet fer un seguiment als blogs a mesura que van actualitzant-se; una manera més còmoda per seguir l’activitat bloguera de la comarca.

  Posa’t un banner de la Saforesfera.

  Hem preparat uns banners que oferim als membres de la xarxa saforenca.

  La Saforesfera ha inclòs una nova secció (http://www.infosafor.com/saforesfera/banners.htm) des d’on els pots enllaçar o descarregar; solament, has de copiar el codi del banner que més t’agrade per al teu blog i posar-lo al teu blog. Teniu a la vostra disposició tres grandàries de banners, en funció de l’espai que vulgueu dedicar-li a la vostra pàgina.

  Posa el banner de Saforesfera al teu blog i fem, entre totes i tots, la xarxa de la Safor més gran!

 2. Ànims , Marta, que ja falta poquet. Et desitjo que tot vagi molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*