Prendre la paraula

jordimartifont

28 de febrer de 2013
0 comentaris

Prat i Manté al carrer, ja poden anar a fer gintònics amb Millet i Cia

(La fotografia és de l’Agència Catalana de Notícies, no en sé l’autor o autora)

Ho explica Vilaweb: Prat i Manté en llibertat! Ni un dia han estat tancats els paios aquests. I és que ja se sap que la justícia sempre és equitativa i imparcial i si tens una mica de mà i molts quartos hi ha més possibilitats que sigui justa. En canvi, si en tens pocs, segur que t'”ajusticien”.

Manté i Prat, acusats de robar 800.000 euros, surten en llibertat amb càrrecs. Els advocats ho han fet molt rebé, per això cobren el que cobren. Sort que no han robat vint euros en un súper perquè si ho haguessin fet ara faria hores que tindrien casa nova a qualsevol de les presons que paguem els contribuents i que serveixen bàsicament per tancar pobres i fer por als altres pobres per tal que no se saltin les normes que diuen que Prat i Manté han nascut per ser lliures i la “proballa”, per a ser carn de canó.

Cal recordar que Prat no va ser detingut per desmuntar la sanitat pública catalana i vendre-la als seus amics sinó per “irregularitats”. Ja se sap que els rics sempre ho volen ser més i alguns cops se salten les seves pròpies normes. Destruir la salut de la gent és part de la legalitat, deixar-nos sense atenció sanitària les 24 hores és la legalitat, fer patir milers i milers de persones és correcte i no corrupte. Cal recordar-ho també perquè sinó alguns cops perdem la perspectiva. I cal recordar que si la justícia aquesta no actua tenim cames i cossos per dir-los a la cara el que són i què en pensem d’ells, sempre educadament, és clar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!