La vida en un llit

De qualsevol recent casada que titulara aixina un post se’n podria esperar una luxúria, alegria, voluptuositat i satisfaccions dignes de Lucrècia de Borja. M’agradaria. Però no és el cas. La vida en un llit és un post convalescent, amb punts i sutures, resignació i paciència, que únicament recorda a la sagrada unió matrimonial per allò de “en la salut i en la malaltia”.

Val a dir que tinc els gens mig revoltats per aquest estat d’insusual inactivitat. De ser un nervi cafeter he passat a esllanguir-me parsimoniosament al sofà, amb una mà a la panxa i l’altra al comandament a distància o, amb el temps, al teclat del portàtil. 
Confirmada teoria que no sóc una bona convalescent -no costava d’imaginar-, em limite a professar agraïment entre el meu entorn a tort i dret. Primer de tot a Emili, la meua fortificació de malvestats vitals, que ha estat -literalment- la paret sòlida on em m’he pogut recolzar aquests dies. I després, agraïment a l’extens entorn Mediterrani i a les mares, que em tornen a mimar en aquest temps de pròrroga de fer de filla absoluta.

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en Apunts diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 respostes a La vida en un llit

 1. urb diu:

  Que et millores. I a Emili, paciència i força.

 2. Aina diu:

  Que et millores, Marta!
  Aprofita aquests dies per llegir, prendre aire, i pegar alguna repassadeta al temari.
  Un bes i molts ànims.

 3. Tobies diu:

  Paciència i milloria. Potser hi haja relació de causa a efecte entre l’una i l’altra.

 4. Lucr diu:

  Sí, esperava que ens explicares que vos passeu tot el dia al llit, que esteu complint totes les vostres fantassies sexuals i que estaves preocupada per si vos feieu addictes al sexe. Sí, tot això és el que he pensat mentre s’obria la pàgina. I a banda de que pense ràpid, el meu ordinador va molt lent.. xDD

  Sempre pots vestir a l’Emili d’infermer sexy jojojojo

  ciber-besets sanadors

 5. Amaia diu:

  Que tens? Espere que no siga oposicionitis aguda, tot i que té tractament i data de curació. Espere que no siga res (ja que concretament no sé què és) i que et poses bona prompte. Definitivament, no et veig quieta i assossegada sense fer res, deu ser molt frustrant. Que et millores, molts besets!

 6. Llaudal diu:

  l’esllanguiment del sofà i la pròrroga filial. Aprofita per arrepenjar-te en la teva fortificació masculinament vital. En la convalescència la vida té un altre color, més blavós, i una altra olor, d’herbes mediterrànies, i un altre tempus, de mar calma. Veig que ho fas, que t’ha surtit un apunt precioset, xiqueta.

 7. Veure un llit i amb aquest titol que vols que pensem….
  Després en llegir-te m’he espantat una mica. Espere que no t’avorresques molt, pugues llegir, repassar temaris (uff!) i sobretot que et millores.
  I tu, Emili, cuida-la molt…

  Enric

 8. valldalbaidi diu:

  Uns dies que no llig… i em trobe amb esta “novetat”. Espere que ja estigues bé del tot.

  Àngel 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*