Anatomia de Marta

Circumstàncies alienes a la meua voluntat em porten a l’IVI, una de les clíniques punteres valencianes. Els dies abans els he passat bevent-me sèries de metges, i en arribar a la clínica tinc la sensació que em trobaré a tot de doctores nimfòmanes intentant fer-se a doctors coixos i insolents. Res més lluny. El que em trobe a l’IVI és la porta del segle XXII. I m’alegra informar-vos que al segle XXII la gent és molt amable. 

L’edifici en si reflecteix serenitat, i això és una cosa molt positiva quan saps que no n’eixiras sense que et fiquen algun bisturí per dins. El que més m’agrada és aquesta combinació de modernitat i ancestralitat: les formes rectes i serenes de l’arquitectura moderna se suavitzen amb tocs de venus de pedra i de fusta estratègicament colocades. No hi ha dubte de l’especialització del centre. És un culte a la dona. I, de passada, a la fertilitat. M’agrada que el meu país tinga llocs com este. M’omple d’orgull i satisfacció…
I just quan l’anestèsia comença a filtrar per les venes, em ve al cap la llegenda urbana sobre la relació entre la casa reial espanyola i l’IVI, i l’origen valencià de les infantes. Em gire de cara a l’anestesista amb la sensació d’haver-me begut tres litres de cassalla. Agafe aire per a fer-li la pregunta i….

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en Maruja 2.0. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Anatomia de Marta

 1. vicent diu:

  Ho espere, de fet. Cuidat xiqueta.

 2. Lo important que tot estiga bé!! Aixina que avant guapa!! Jo vaig anar a l’IVI a una cosa, és ben bonico el puesto, però després de que m’ho explicaren tot vaig dir deixa, més avant ja vorem que ara és massa complicat. 

 3. martainsa diu:

  No és res massa bo, però tampoc dolent ni greu. És (era) un quiste. Una intervenció ràpida seguida d’un parell de setmanes de certes molèsties.

 4. elisabet diu:

  Hola Marta!
  A mi em van fer una laparoscòpia al gener perquè tinc endometriosi. Va ser ràpid i tot va anar bé. Sembla que t’ha passat una cosa semblant. Sigui o no sigui, segur que és per bé! Ànims i que et mimin molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*