15 de març de 2008
Sense categoria
0 comentaris

ADÉU, ADÉU ZAPLANA

Després d’uns dies, i tal com era d’esperar, el resultat de les eleccions generals han produït efectes immediats en alguns partits. Els mitjans de comunicació informen constantment d’aquestes qüestions per tal que són de rabiosa actualitat i acaparen l’atenció del país.

Com tothom sap hi ha hagut alguns moviments significatius en diversos partits però ara esmentaré només el cesament del senyor Eduardo Zaplana com a portaveu del seu grup parlamentari al Congrés de Diputats. Ha estat una ràpida i immediata decisió de Mariano Rajoy després d’anunciar que es presentarà a la reelecció i que ho farà amb el seu equip. I pataplam!, Zaplana a les bambolines.

Al marge d’afinitats polítiques el senyor Zaplana no dóna bona imatge. Actituds excessivament maximalistes, ratllant la mala educació, va dir-li no fa gaire al diputat d’Esquerra Republicana Joan Tardà que era un fundamentalista pel fet de defensar Catalunya i els seus drets.

El Partit Popular haurà determinat que li és necessari donar una imatge de major equilibri i moderació, ara, passada la campanya i amb la derrota electoral del Sr. Rajoy. Perquè una cosa és ser un partit de dretes i l’altra ben diferent és situar-se en una perspectiva de despreci a les autonomies anomenades històriques que, per a nosaltres, són les Nacions que formen l’Estat espanyol.

No és de ben nascuts alegrar-se de les desgràcies alienes però sí que ara no podem evitar de dir, Adéu, adéu Zaplana. Bon vent i barca nova.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!