No sóc futbolera

Hi ha diversos tipus de futbolers: els qui fins i tot miren els partits de la Champions quan el seu equip no juga, els qui miren i pateixen tots els partits del seu equip i finalment els qui pateixen el seu equip només quan s’acomboien. Confesse que no sóc cap heroïna: pertany a l’últim grup. 

De fet, sóc del Barça no perquè tinga la sang blaugrana, ni per cap pedrea de la loteria genètica. Ho sóc perquè em vaig criar al districte de Sarrià-Sant Gervasi, i, sobretot, per les retransmissions radiofòniques del Puyal. Altres hagueren estat les circumstàncies, m’estaria menjant els punys blancs a mos redó. 
Però això d’enguany no té nom. Veure el barça i ser barcelonista aquesta temporada ha estat el que més a prop de l’orgasme múltiple s’ha pogut trobar el gènere masculí: un Barça que juga bé, que goleja, ple de canterers i amb un entrenador també de la cantera. Amb aquest pòker d’asos i aquests trossos d’hòmens, és impossible no acabar l’any sent futbolera del tipus 2 -a risc d’acabat diabètica per una sobredosi de dolce vita-. 

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en Producte de temporada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a No sóc futbolera

 1. marieta diu:

  Molt bo això de la dolce vita, de fet anit molts van acabar dins de la Fontana de Trevi, com Anita Ekberg, però en lloc de cridar Marcello, Marcello, cridaven Barça, Barça! 2. Lucr diu:

  Jo tampoc sóc futbolera, però de tant en tant faig excepcions 😉

  ciber-besets amb targeta roja

 3. valldalbaidi diu:

  i dins de nou mesos xiquetes i xiquets (i no ho dic per tu, Marta, o també)… cordialment…

 4. Joan Morant diu:

  Suponc que ho saps, Guardiola abans de ixir al camp els va posar un video als jugadors per a motivar-los . Li va demanar a un amic seu de tv3 que li ferà el video amb la promesa de que si guanyava podria mostrar-lo a la tele.
  Ahi el tens, disfrutate-lo (aunque a mi me escueza un poquito…:) )!!!
  Video