Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

1 de setembre de 2006
20 comentaris

L’esposa del President Maragall estripa el carnet del PSC

Llegeixo a La Vanguardia que l’esposa del President Pasqual Maragall, Diana Garrigosa, s’ha donat de baixa com a militant del PSC. Ho va fer poc després que el seu marit anunciés la retirada política forçada per l’aterratge de José Montilla i l’aparell socialista. Però s’ha sabut ara. Curiosament hores després que se s’anunciés que l’últim maragallista, Joan Clos, abandonaria l’alcaldia de Barcelona per anar a fer de ministre a Madrid. No crec, doncs, que la decisió de Garrigosa sigui anecdòtica. És molt simptomàtica de la mala maror que hi ha a les files socialistes, entre els capitans i tinents coronels que controlen Nicaragua i les famílies del socialisme catalanista de tota la vida. Garrigosa certifica, a la seva manera, que s’ha acabat l’etapa dels Reventós, Serra, Obiols, Maragall… Caldrà veure quin encaix hi tenen -en el nou puzle del PSC- els Nadal, Castells, Tura, Mascarell

Per cert, he trobat una anotació que conté una certa autocrítica en un bloc socialista. És l’article Clos, un buen alcalde y un mal candidato del militant socialista i ugetista José Rodríguez. Crec que és l’únic blocaire del PSC que planteja dubtes o discrepàncies raonables, almenys públicament a la bloquesfera.

D’altra banda, el secretari general d’ERC, Joan Puigcercós, un dels grans artífexs del tripartit juntament amb Montilla i Iceta, sembla haver recuperat el discurs "canyero". Aquesta setmana obsequia els lectors internautes amb l’article Partit o país?.

  1. No és que hagi recuperat el discurs canyero en Puigcercós: és que ja no sap què dir ni què fer.

    Tantes giragonses han desmoralitzat els seus votants. Ho vaig comprovar ahir en un sopar.

    Si deixa la porta oberta a fer president Montilla, ERC tindrà una caiguda impressionant.  Jo els votaré igual, per fidelitat independentista, però molta gent dirà que ja n’hi ha prou, que el país no pot estar en mans del PSOE i que aquí cal que algú governi.

    En Puigcercós està desbordat, jo ho veig així.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!