Meme del 7

M’encanta el número 7. No només perquè és el dia que vaig nàixer, sinó perquè forma part d’aquests números que li donen tant de suc a l’imaginari col·lectiu: les set plagues bíbliques, set nòvies per a set germans, seven, o les set cabretes. Encara recorde un restaurant de València -que li encantaria a Lucrècia-  als afores del Carme, amb una decoració molt kitsch -vaig menjar rodejada de barbies-, on els plats tenen els noms dels set pecats capitals. I parlant de tot, sa majestat na Lucrècia de Borja em va convidar fa uns dies a fer un meme, el meme del 7. Com m’agraden tant ella i el número set, m’hi he llençat de cap. 
I en què consisteix això del meme del 7? Com tot en aquest món, té les seues normes. Quan hom rep el meme, ha de:

 1. Incloure el vincle a la pàgina de la persona que t’ha convidat a memejar (fer meme o fer el memo) 
 2. Compartir 7 coses d’un mateix, al blog, alguns a l’atzar, altres de curiosos. 
 3. Convidar a 7 persones a que facen el mateix. 
 4. Fer saber als 7 del punt 3 que han estat convidats deixant un comentari als seus blogs. 
 5. Si no tens 7 amics, o ja han estat convidats… inventa-te’ls!! cerca a la xarxa, potser faces nous amics…  

De manera que em demanen compartir 7 coses de mi mateixa. A grans trets, em venen al cap els 7 grans pecats capitals, però no els acostume a posar en pràctica per pura mandra. Podria parlar de 7 manies, però crec que ja les he dites. De 7 grans amors? No en tinc tants. De 7 grans mitjons? En tinc massa. De manera que em decidisc per posar 7 grans moments per a prendre cafè, amb les seues variacions incloses:

 1. El café de les 7 del matí, ristretto, ras i curt com un tret de sortida.
 2. El café de mig matí, compartit amb companys de feina, amb llet, per a enganyar l’estómac fins l’hora de dinar.
 3. El cafè de després de dinar, en la versió que més li agrada a Emili: el bombó (cafè amb llet condensada).
 4. El café de tornar a casa -que es converteix en cervesa els divendres, no ho oblidem-. Preferentment amb aroma de caramel, o de gingebre. Sofisticada? No. Capriciosa.
 5. El cafè de després del sopar amb els amics, descafeinat -de sobre, sense llet, només amb aigua-. 
 6. Els cafenets a La Plana després de dinar, els diumenges, envoltada de converses familiars i de nebots papallonejant pel menjador.
 7. El cafè ocasional amb les amigatxes, aquelles amigatxes amb les quals pots anar a veure les pel·lícules de la Meg Ryan o la Jennifer Anniston. Aquests cafens són els més capriciosos, per rars: la complexitat és de capuccino cap amunt. L’ocasió s’ho mereix. 

I ara que he parlat dels meus cafens, m’agradaria sentir les rareses de: Dins d’una capseta de cartró, [Amolls i brases], La comtessa d’Angeville, Mortadel·la casolana, Parlant de Sirenes, Pel paisatge. Roger Cremades, Jo Annota Martorell.

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en SMS, TDT, WWW. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 respostes a Meme del 7

 1. Quant de temps sense anar al Pekkado! (bé, ara no recorde si s’escrivia amb una K o amb dos o amb dos C, però no te pots referir a altre restaurant). 

  El cafè… li tinc que dedicar alguna entrada a la màquina que alegra la meua existència des de fa uns mesos amb les capssuletes de colorins, ay.

  Set rareses?? Vorem vorem…

 2. Aina diu:

  El set, com el tres, és un número màgic.
  A Noruega vaig llegir moltes llegendes on apareixien set ajudants amb poders màgics, tres germanes, tres desitjos…
  Jo vaig nàixer un set del tres, i tu?
  Som màgiques, xiqueta.

 3. Lucr diu:

  Em ruboritzes, Marta 😛

  No conec aquest restaurant, però el buscaré.
  Jo també sóc de Ristretto i d’Arpeggio.

  7 ciber-besets expressos

 4. carme diu:

  ui, que difícil, no sé com trobaré 7 rareses meves… sóc taaaan normal! 😉

  hi penso aquest cap de setmana :*

 5. AnnaPortell diu:

  He de dir-vos les meves rareses? em sembla que en trobaré Gràcies Martona!

 6. martainsa diu:

  Anna i Carme, rareses, curiositats o forats als mitjons, però que en siguen set, i preferentment rareses, que té més morbo :)))) I gràcies de bestreta per seguir el meme!!

  Besets! 

 7. rogersafor diu:

  ara que ja se el que és un meme estic en  condicions de rebre’l, doncs ni ho sabia. Marta, tresor, dona’m una mica de temps per a agafar-lo i difondre’l, estic liat i poc productiu, necessite unes setmanes més 
  disculpa el retard 🙂
  Roger
  PEL PAISATGE 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*