El dret del consum des de Girona

Reflexions de dret del consum d'en Josep Martí - el Cerverí (jurídic) de Girona -

15 de maig de 2008
Sense categoria
0 comentaris

Barcelona, dangerous place!

No sé quin polític de l’Ajuntament de Barcelona – que segurament deu cobrar més que el president de la Generalitat… – ha dit que hi ha organitzada una campanya internacional contra la imatge de Barcelona. La veritat és que l’afirmació ni és afortunada i la veritat, ara per ara, no veig que hi hagi mans negres que pretenguin desacreditar la ciutat. Ara bé, crec que el senyor polític deu anar molt sovint en cotxe oficial i poc pel carrer de la ciutat on governa per poder comprovar que no cal que cap mitjà de comunicació forani malmeti la imatge de la ciutat… sinó simplement demanar l’opinió d’un bon grapat de turistes que la visiten que després expandiran els seus pensaments quan tornin als seus països d’origen.

El polític en qüestió no deu haver passejat per determinades zones cèntriques de la ciutat i haver comprovat que foten una pudor que fa tirar enrera. Determinades zones de Ciutat Vella i del Barri Gòtic fan venir oits de la porqueria acumulada i dels aromes que hi circulen.

El polític en qüestió tampoc deu haver visitat les Rambles i encontorns on és molt més fàcil que et robin la cartera que no pas que et toqui la loteria.

El polític en qüestió tampoc deu haver visitat molt determinats bars i restaurants de la ciutat amb un servei deficient, pèssim i desagradable que fan pagar al turista les gambes de la paella “Paellador” com si fossin gambes fresques de Palamós.

El polític en qüestió tampoc deu haver baixat gaire pel metro per trobar-se amb infraestructures dels anys 60, sense senyalització indicativa adequada i plenes d’escales on a sobre algun turista enamorat d’en Gaudí podrà descobir com de fàcil és que li robin la maleta.

Senyors de l’Ajuntament, surtin una mica de la seva bombolla i passegin una mica pel carrer i podran comprovar com aquesta Barcelona de disseny fa figa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!