241. La publicació Mes Ciutat deixa de sortit

M’acaba d’arribar una comunicació -que podeu veure com a document adjunt a aquesta entrada- que indica el final, per ara, de Més Ciutat en l’edició en paper.

Un dels pocs mitjans de comunicació local que queden a Nou Barris.

El del més de gener ha estat l’últim número… mensual. Després de l’estiu tenent l’intenció de tornar a sortir de manera diària, informant dels nostres districtes i dels nostres barris. Fins que surti un altre cop, continuaran a través de la pàgina web que ja s’estan dissenyant. Continuaran cobrint les notícies d’Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí- Ciutat Vella.  

Més Ciutat era una publicació de periodicitat mensual en llengua catalana, que s’editava a Barcelona. Va substituir l’antic Ciutat Nord (que substituí a Nou Barris 9), un periòdic local nascut a Nou Barris de la mà del periodista Tito Ros, des del mes de juliol de 2005 fins al moment del seu tancament, el gener de 2007.

El Més Ciutat comptava amb tres edicions: Sant Martí-Ciutat Vella, Sant Andreu i Nou Barris-Horta-Guinardó. Cada periòdic s’estructurava en les següents seccions: política i societat del districte corresponent, Barcelona, Àrea Metropolitana i Cultura i Espectacles. A més, les edicions de Sant Martí-Ciutat Vella i Nou Barris-Horta-Guinardó comptaven amb un suplement, Més Esport, que com el diari, partia d’una publicació anterior, Esports Nord, que es distribuïa com a suplement del Ciutat Nord.

El Més Ciutat, com el seu predecessor Ciutat Nord, es repartia gratuïtament en equipaments municipals i diversos comerços dels districtes barcelonins on tenia edició.

El mes de gener de 2007 va aparèixer el número 17 de Més Ciutat, l’últim que es va publicar.

Afegeix un comentari