Miquel Roman

Nou Barris (Barcelona)

13 de setembre de 2012
0 comentaris

PER LA DIADA ESQUERRA PENJA L?ESTELADA A L?ESTATUA DE LA REPÚBLICA DE LA PLAÇA LLUCMAJOR

Davant la negativa de CIU de penjar-la al balcó de la seu del Districte la Diada Nacional de Catalunya, Esquerra Nou Barris ha penjat l’estelada a la plaça Llucmajor
 
El 10 d’agost Esquerra Nou Barris va entrar una petició per escrit al Govern de Nou Barris de CiU tot demanant que l’onze de setembre, Diada Nacional de Catalunya l’estelada onegés al balcó del Districte. Petició que també van fer des de l’agrupació de Nou Barris de l’Assemblea Nacional Catalana (ACN).
 
Aquesta diada ha esdevingut decisiva i moltes catalanes i catalans s’han manifestat pel centre de Barcelona reclamant la independència, tal i com venim fent a Esquerra des de fa més de 25 anys. Per això volíem que en un dia tant important es pengés l’estelada al balcó de la Seu del Districte. Davant la negativa de la regidora del Districte i del govern de CIU, Esquerra decidir fer-la onejar en algun punt visible i significatiu, la plaça Llucmajor.
 
Esquerra Nou Barris va fer també al matí una parada informativa a la Pl. Virrei Amat on van exhaurir les existències d’estelades.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.