Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 8 de gener de 2010

la filla de Ryan

Jo d’avions n’agafe molts i, sempre que puc, de baix cost i només amb equipatge de mà. Sóc una mestra en fer maletes, i en especial en fer equipatges de mà que colen, en mini-necessers inatacables, en pesos i mesures ajustats i en bosses immaculades a l’escàner.
Quan anava menys a Castelló i carregava més d’embotits a la tornada, sovint em feien obrir la bossa per controlar algun xorís o alguna llonganissa (fa uns anys vam colar, repartits entre l’equipatge de mà i una maleteta, 20 kilos de taulellets de Castelló per a la cuina nova, tenim una cuina obertament castellonenca).
Alguna volta em fan obrir la bossa per alguna cosa metàl.lica que no comprenen però sempre amb una certa lògica. L’altre dia anant cap a l’Alguer vaig notar la intensificació de les mesures de seguretat perquè en passar el control un carabiniere malcarat em va preguntar si la bossa era meua. Li vaig dir que sí i em va preguntar si portava un llibre. Li vaig respondre que en portava tres i, amb els guants de goma, em va obrir la bossa, va traure el llibre més gros i va passar les pàgines. A mi em va fer riure perquè em va vindre al cap una vella pel.li de l’oeste on un capellà fals duia una pistola a una Bíblia buida. El carabiniere em va tornar el llibre i vam marxar. En arribar a l’Alguer me’n vaig adonar que al fons d’una butxaca de la bossa duia una navalleta suïssa d’aquelles amb les eines que calen per fer fins i tot un trasplantament de ronyó, i que, al fons d’aquella butxaca, la navalla havia passat dies abans els controls a Roma i a València.  1. potser m’hauràs de fer un cursillo, pq a portar manisa encara no m’atrevisc. Ara bé, torrons i embotits els que vullgues.
    Si facturo maleta sol ser quan prevec que a la tornada hi haurà carregament de liquids (fills de Baccus).

  2. Ahir em partia de riure al telenotícies amb els errors que cometen continuament els autodenominats serveis d’intel·ligència americans. Has pensat en dedicar-te professionalment al contraban d’embotits?

    I molt bo el títol!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent