sol

Here comes the sun, du du du du, here comes the sun, and I say it’s all right…

Hui primer dinar al solet de la temporada, i ja és un solet d’aquells, no un sol d’hivern, és un sol de primavera, em feia nosa el jersei…i duc tot el dia cantussejant la cançó, decididament, little darlings, It’s all right!

8 pensaments a “sol

  1. Ai, Marieta, has penjat la cançó que més m’agrada d’aquest britànics que em van fer ballar a la plaça de bous de Barcelona ara ja fa molts, molts anys !

    No fa sol, però la cançó el fa sortir.
  2. Jo també he dinat al jardí. Ahir i avui llum i sol calent. He llegit al jardí. He pensat amb vosaltres al jardí. He estés la roba al jardí. He fet fotos als gats que van i venen al jardí. It’sall right…

  3. Precisamet, ahir em vaig escoltar un parell de vegades tot el disc “Love” amb cançons remesclades per a l’espectacle del Cirque du Soleil. Algunes peces fan posar la pell de gallina. No s’ha de deixar massa temps sense una bona ració de Beatles. La meva va ser doble.