Ara va de bo?

Tot i que els números semblen claríssims i Prodi hauria de perdre la votació d’aquesta vesprada al Senat, ha decidit presentar-se i no dimitir abans. No s’acaba d’entendre, potser ens tenen reservada una sorpresa?
Franca Rame (la companya de Dario Fo, Senadora per L’Italia dei Valori) va fer unes declaracions ahir que em van posar els pèls de punta.
Deia la Rame: Cal recordar que per més de cent senadors aquesta és la primera legislatura, si la Cambra es dissol abans de meitat legislatura (dos anys, sis mesos i un dia, és a dir el proper 29 d’Octubre), no tindran dret a la pensió vitalícia de 3000 € al mes, reservada als senadors de la República. 
Si jo fóra Prodi hauria provat a buscar tres senadors de l’oposició amb la fidelitat política fluixa. I si passa, ningú em traurà del cap la cosa que ens ha explicat la Rame.
Com diuen a Morella: amb perretes, cançonetes.

 

2 pensaments a “Ara va de bo?

  1. Al vídeo que han emès per TV3 dels aldarulls del Senat apareixia un senador de dretes cridant i insultant. El tal xoriço anava amb ulleres de sol i un jersei vermell nusat al coll, com si fos un pijo a Baqueira Beret. L’espectacle era per riure si no fos perquè aquesta gent té predicament entre una bona part de la societat. No sé qui era el senador en qüestió, però sembla evident que la seva biografia deu deixar el Zaplana com un gentleman. Maria, et proposo que en una nova entrada del bloc ens facis una descripció de la vida i miracles de tal xoriço. Aquí us deixo l’enllaç del vídeo:

    http://www.3cat24.cat/video/208999/altres/Crits-al-Senat-italia