El Mont

No és el món

1 de juny de 2012
Sense categoria
3 comentaris

En caiguda lliure, però tot controlat.

El País, diguem Catalunya o España, continua en caiguda lliure tot i que cada cop sembla més una caiguda controlada des de fora, que no pas un salt al vuit. Tot el que ens esta passant, fa mesos enrera es creia que no passaria. 

Però esta passant, com si es tractes de seguir un guió establert. Els pitjors pronòstics sobre…………….

 

la nostra situació econòmica s’estan complint i segueixen el mateix patró que han seguit en altres països. 

I no parlem de temes nacionals, que amb l’actual situació  i els esdeveniments que es van succeint, sembla que són els ùnics no previstos pels guionistes. I els ùnics que poden fer sortir del guió l’evolució de la situació econòmica a España i a Catalunya. 

No sembla que de moment inquieti molt, el nou discurs que es fa des de Catalunya, però això no vol dir que no preocupi als productors. Que tard o d’ora hauran de decidir si l’ incorporen al seu guió. O el silencien per sempre.

Mentre és decideixen, la croada legal contra el català continua sumant victòries.
 

  1. Els espanyols i Madrid té el control del bancs i monetari a través dels estats i el recolçament del BCE i la possibilitat d’enfonsar-los tantes vegades creguen convenient per defendre els seus interessos.

    Per això Rajoy defensa l’Europa de Merkel i Hollande i al contrari. 

  2. Si Espanya surt de l’Euro, i es fa allò de timbrar els bitllets que surtin dels bancs espanyols amb la paraula Spain; què passaria si la Generalitat demanés als bancs catalans que disposessin de comptes quantificats en la moneda Euro-Catalonia? què passaria si la Generalitat de Catalunya pagués als seus empleats en aquesta moneda? què passaria si demanés als bancs catalans de timbrar els Euros que surten d’aquests comptes amb la paraula Catalonia? Què passaria si la compra venda als comerços de Catalunya es fes amb els Euro-Catalonia? Què passaria si compradors internacionals acceptessin pagaments amb Euros-Catalonia? especialment els xinesos que per vendre o accepten tot el que faci olor de diner!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!