El Mont

No és el món

10 d'abril de 2010
Sense categoria
0 comentaris

TV3, ja no s’atreveix amb la monarquia.

A la Terribas l’hi comencen a fer empassar-se tot tipus de gripaus. De massa dura amb Montilla, a massa tova amb la monarquia.

Una senyal, que l’interferència política sobre els mitjans de comunicació públics catalans, esta assolint nivells que ………

els acosten als mitjans oficials del règim d’altres èpoques, i els allunyen dels nivells  d’independència política que haurien de tindre en un sistema democràtic.

Culpables?, doncs pot ser una mica tots, però vist on erem i on som,  la responsabilitat de les formacions polítiques del Tripartit és la que més. I en unes formacions que se les donen de progressistes i d’esquerres, això no hauria de passar.

Tot i que el control dels mitjans de comunicació per part dels poders anomenats d’esquerres, històricament no difereix gens del que exerceixen també els poders més ultra- conservadors.

La Terribas comença a tenir un problema si vol continuar al càrrec, sense malmetre la seva imatge professional. I la premsa del País tampoc es pot permetre veure’s cada dia més indentificada amb un o altre, color polític. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!