VaticanAir.com

Cerque el teu rostre, Senyor!

És el que hi ha escrit als avions que el Vaticà ha batejat i beneït i que ahir van fer el seu primer vol xàrter Roma-MaredeDéudeLorda. L’Opera Romana Pellegrinaggi ha inaugurat aquest servei que l’any pròxim volarà també a altres llocs com ara Fàtima, Czestochowa i Compostel·la.

"A l’Edat Mitjana el camí era una part essencial del pelegrinatge que predisposava a l’encontre amb el lloc sant, avui l’avió potser és una mica massa ràpid" ha dit Mons. Atuire, Administrador Delegat de l’ORP. Per solucionar aquest problema utilitzaran el temps del vol per preparar les persones per l’experiència. Hi haurà missatges àudio i vídeo il·lustratius i el personal de vol estarà preparat per ajudar els passatgers a "cercar en la forma del viatge l’encontre amb Déu i amb Crist, amb la mediació de Maria".

Si algú està interessat, encara estan cercant personal de vol ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *