eccomi

Encete el bloc.

Fa molt de temps que en tenia ganes, no ho he fet abans per por de ser molt inconstant, d’abandonar el bloc per mandra o per falta de temps.

Intentaré escriure soble Itàlia, el meu país d’Itàlia, fa quasi 10 anys que visc ací. No parlaré dels italians, però parlaré d’italians, intentaré explicar coses que passen per ací (del lado de acá), parlaré de llocs, parlaré molt de Roma, la ciutat complexa i esplèndida que ara és també la meua ciutat. Inevitablement escriuré sobre el lado de allá i sobre Castelló,  que és la meua ciutat i que cada vegada desconec més.

Ja vos dic des d’ara que aquest serà un bloc enamorat, com tantes coses de la vida, Itàlia és més fàcil d’estimar que d’entendre.

Intentaré proposar-vos música, llibres i coses que em sembla que valen la pena. I intentaré no parlar de Berlusconi, paraula.

11 pensaments a “eccomi

  1. Ànims, perquè aquest bloc es presenta molt interessant. Almenys a mi el plantejament inicial se’m fa molt llaminer.
    Una salutació des de Berga.

  2. o mamma, io non capisco il catalano, se non qualche parola qua e là…dovrai farmi lezioni. Ciao. Felicissima di essere tra i tuoi link.

  3. Dona, quina alegria! Et creuràs que ara estic fent un curs d’italià per anar-hi l’any vinent? Uns mesos o un parell d’anys, chi lo sa? Espere que les teues cròniques i comentaris  serveixen per fer-nos enamorar del teu país d’Itàlia…

  4. Com sempre jo una mica tard, però entenc el teu bloc enamorat … i a més Roma ha estat per a mí, i ho segueix essent, una Ciutat inoblidable.A és les meves arrels maternes son ‘gaspatxeres’ d’un poble del Baix Maestrat !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *