al cel fan teatre

Quan fa uns dies van morir quasi a l’hora Moisès Broggi i Rita Levi Montalcini vaig pensar que potser hi havia un congrès de ciència, humanisme i bondat al cel. 

Avui, en llegir que s’havia mort l’Anna Lizaran i poc després llegir que s’havia mort la Mariangela Melato, he pensat que allà dalt deuen estar preparant l’estrena d’alguna obra mestra i feien falta dues grans actrius, les millors…

Un pensament a “al cel fan teatre

  1. El pensament que un, en arribar a la fi de la seua vida, segueix amb el que millor sap fer reconforta molt. Ara, també hi deu haver congressos, allà dalt, de mandrosos, de malfaeners i d’immobilistes. Malauradament, totes aquestes coses, tampoc no estan barallades amb la bondat i la santedat… Hi ha sant que no ha pegat un brot en sa vida! Això sí, alguns sempre anaven plens d’estigmes! Quines coses!